Producten

 

Terrazzo

Tegenwoordig biedt terrazzo vele mogelijkheden en worden toepassingen steeds ruimer door nieuwe technieken en verbeterde kwaliteit. Vooral eigenschappen als waterdichtheid, krasvastheid, warmtebestendigheid en het onderhoudsarme karakter zijn belangrijke argumenten voor het gebruik van terrazzo. De mogelijkheden van terrazzo in kleur en vlakverdeling zijn onbeperkt.

Terrazzowerk kent vele toepassingen. Denk aan:

  • Vloeren (bv. prefab toiletvloer)
  • Keukenafwerking zoals aanrechtbladen, tafelbladen, wanddecoratie
  • Badkamerafwerking middels wastafels, douchebakken, enz.
  • Muurafwerking door lateien en dorpels
  • Kamerafwerking door vensterbanken en plateau’s voor open haarden

Door gebruik te maken van nieuwe verbeterde bindmiddelen worden scheurtjes in terrazzowerk tegengegaan. Betere impregnatie leidt tot een grotere vochtbestendigheid. 

 

Beton

De huidige trend van modern en strak wordt weergegeven middels betonnen aanrechtbladen. Een compleet verdichtingsprogramma geeft ons de mogelijkheid om betonnen werkbladen en tafelbladen te maken die voldoen aan de eisen van deze tijd. Onderhoudsarm, geschikt voor in de keuken, vlekbestendig, warmtebestendig en waterdicht.

FMM-terrazzo produceert betonnen keukenfronten inclusief betonnen greeplijsten en plinten voor een compleet betonnen uiterlijk van het kookeiland. Levering vindt, indien gewenst, compleet met kasten en montage plaats.

Toepassingen zoals bij terrazzo. 

 

Keukens

Als aanvulling op de werkbladen en vloeren van terrazzo en beton levert FMM ook complete keukens. Van ontwerp tot oplevering heeft u slecht een aanspreekpunt, n.l. FMM-terrazzo. Jarenlange ervaring maakt het mogelijk een ontwerp te maken en een uitvoering te verzorgen die geheel aan uw wensen voldoet en waarbij rekening wordt gehouden met alle voorkomende technische aspecten van gas, water, elektra en van bouwkundige aard.  

 

Vraag vrijblijvend informatie.

 

Ambachtelijke productie​

Ons complete assortiment terrazzowerk wordt in eigen atelier vervaardigd. Moderne betontechnologie verzorgt de basis voor een ambachtelijk product. Een dichte massieve materiaalstructuur wordt verkregen door storting van het product in een verdichtingsmachine. Daarna wordt het product vakkundig geslepen en gepolijst. Na een behandeling met een natuurvriendelijk impregneermiddel is het dan klaar voor aflevering.