Keukens  

 

 

FMM-terrazzo&beton heeft met tientallen jaren ervaring in het ontwerpen, plaatsen en aansluiten van keukens en aanverwante artikelen besloten om haar ervaring volledig te benutten. 

Onder de merknaam MARNOTTI brengt FMM naast de betonnen en terrazzo werkbladen en stollen nu complete keukens op de markt voor de keukenhandel.

Met name de "betonnen keuken" is daarbij van groot belang. Alle onderdelen zijn extra zwaar uitgevoerd. De keukens van Marnotti worden compleet gemonteerd geleverd en hebben een garantietermijn van 10 jaar op produktfouten. 

 

Marnotti 

 

FMM biedt een collectie van meer dan 50 kleuren melamine fronten. De gelakte keukens zijn leverbaar in iedere RAL kleur. Keukens met houten fronten worden geleverd in de kleur en uitvoering die de klant wenst. Fronten, plinten en greeplijsten in meerder kleuren beton leverbaar. Fronten in diverse terrazzo uitvoering zijn geen probleem.

Alle kasten worden op maat gemaakt. Keukenkasten met wanddikte van 18 mm en rugwanddikte van 10 mm zijn standaard.

 

Kasten worden van extra persing gelamineerd spaanplaat gemaakt en kunnen op wens worden uitgevoerd in 18 mm watervast multiplex.

Uitvoering en kleur van de kasten is op wens aan te passen. Meer dan 100 mogelijkheden.

 

Dus evenals bij de werkbladen MAATWERK