Keukens 

 

FMM-terrazzo&beton heeft met tientallen jaren ervaring in het ontwerpen, plaatsen en aansluiten van keukens en aanverwante artikelen besloten om haar ervaring volledig te benutten.

Kontakten met een Duitse keukenfabriek hebben tot samenwerking geleid, waardoor een compleet pakket kan worden aangeboden van moderne - naar nostalgische – naar greeploze keukens.
 

Marnotti

 

FMM biedt een collectie van meer dan 50 kleuren en modellen keukens. De gelakte keukens zijn leverbaar in iedere RAL kleur.

 

Alle kasten kunnen op maat worden gemaakt. Niet enkel de keuken met standaard kasten maar ook een maatkeuken kan worden geleverd. Keukenkasten met wanddikte van 16 mm en 19 mm dik zijn standaard en als maatwerk leverbaar.

 

NIEUW !!

Samenwerking met Müller Keukens uit Duitsland heeft geleid tot een compleet pakket maatwerk voor de keuken en overig interieur, zoals bijpassende boekenkast, wandafwerking enz.

Het betonnen eiland wordt geleverd met kastenwerk van standaard 18mm spaanplaat of watervast multiplex, voorzien van verzwaarde geleiders voor de laden van Blum.

 

Dus evenals bij de werkbladen MAATWERK